• Every week new collection
 • +/- 48h delivery
 • Free delivery > €100

  Suggesties


  Disclaimer

  Disclaimer

  Superbusy (Kamer van Koophandel:0765.876.861), hierna te noemen Superbusy BV, verleent u hierbij toegang tot www.superbusy.be (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Superbusy behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

  Beperkte aansprakelijkheid

  Superbusy spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. De op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Superbusy geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Superbusy. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Superbusy, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  De benamingen, merken, handelsnamen, afbeeldingen en logo’s die gebruikt worden op deze website, in het bijzonder echter niet beperkt tot bovenstaande opsomming, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn en die ofwel eigendom zijn van Superbusy Bv of waarop zij een gebruiksrecht hebben. De toelating om gebruik te maken van deze website impliceert geen enkele toelating in om gebruik te maken van de daarop vermelde merken en namen. Elk gebruik daarvan alsook van gelijkaardige merken of namen is volstrekt verboden behoudens mits voorafgaande schriftelijke toestemming van Superbusy Bv.

  Aanbod

  Superbusy Bv levert inspanningen om de online voorstelling van haar aanbod naadloos te laten overeenstemmen met haar werkelijk beschikbare producten en/of diensten. Evenwel valt het nooit uit te sluiten dat er op de website producten en/of diensten als beschikbaar worden aangeduid, die op het ogenblik van het bezoek van de website en bestelling niet langer beschikbaar zouden zijn. Vandaar dat de online voorstelling van het aanbod van  Superbusy Bv op de website als louter indicatief en contractueel niet-bindend moet worden beschouwd. Superbusy Bv kan niet aansprakelijk gesteld worden bij onbeschikbaarheid van één of meerdere producten.

  Superbusy BV kan evenwel niet garanderen dat bepaalde gegevens van haar aanbod na verloop van tijd niet wijzigen. Ondanks de voorzorgsmaatregelen zijn fouten in de voorstelling niet uit te sluiten, in welkgeval de Superbusy geenszins aansprakelijk kan gesteld worden.

  Foto’s en gegevens (zoals aangeduide afmeting, eigenschappen, enz.) die op de website staan slechts indicatief, en brengen ze in hoofde van Superbusy Bv geen contractuele verplichtingen teweeg. In geen geval kan de Superbusy aansprakelijk gesteld worden op basis van de inhoud of voorstellingswijze van de op haar sites opgenomen foto’s.

  Prijzen

  De prijzen en kosten op de website www.superbusy.be worden weergegeven in euro. Alle prijzen worden door Superbusy Bv op zijn minst zo nauwkeurig nageleefd, toch kan materiële of menselijke vergissingen steeds mogelijk zijn. Alle prijzen op deze website worden u meegedeeld onder voorbehoud van materiële vergissingen of foutieve prijsopgave.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste update werd uitgevoerd op 12/01/2023

  Voor verdere informatie kan u ons altijd bereiken via [email protected]

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Superbusy 5 / 5 - Reviews @ Google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »