• Every week new collection
 • +/- 48h delivery
 • Free delivery > €100

  Suggesties


  Omruilen en retourneren

  Bij Superbusy heb je steeds 14 kalenderdagen de tijd om je pakket terug te sturen vanaf de dag je deze in ontvangst nam. Dit kan makkelijk en snel door via uw account op de website ons te verwittigen en via ons retourportaal (*zie hieronder) een retour aan te maken. U kan ons ook een mailtje sturen naar [email protected]

  https://superbusy.shipping-portal.com/rp/ 

  Hoe kan ik een product terugsturen?

   1. Vul het formulier in dat je bij de levering hebt ontvangen. Zit het er niet bij geen probleem, via uw account of mail is ook altijd de beste optie.
   2. U kan ons ook verwittigen via uw account op de website bij retourneren. Maak via de link https://superbusy.shipping-portal.com/rp/ uw retourlabel aan via gekozen koerierdienst, hier zie je ook de prijzen om te retourneren.
   3. Of mail ons dat we een pakketje ontvangen door jouw. [email protected]
   4. Wil u een ander kleur of maat in hetzelfde product verwittig dit in uw account of mail, zodat we het kunnen reserveren voor u.
   5. Verstuur het product in de originele verpakking terug naar 

  Superbusy

  Heestertplaats 2

  8551 Heestert / BE Belgium

  of

  Superbusy

  Lange Steenstraat 11

  8500 Kortrijk / BE Belgium

        (Dit kan via Bpost of afleverpunt dagbladhandel naar keuze, retours zijn steeds op eigen kost)

  • Ook de mogelijkheid om in onze winkel binnen te brengen (gratis)

  Superbusy
  Heestertplaats 2
  8551 Heestert

  of

  Superbusy

  Lange Steenstraat 11

  8500 Kortrijk / BE Belgium

  Krijg ik mijn geld terug als ik mijn product terugstuur?

  Als je iets terugstuurt omdat de maat niet juist is, de kleur tegenvalt of je het niet mooi vindt dan krijg je gewoon je geld terug. Zo simpel is het. Deze terugbetaling gebeurt steeds binnen de 7 kalender werkdagen na verwerking en ontvangstvan je retour.

  Als u enkel een ander maat wil of een ander kleur in hetzelfde model, is deze prijs geen verschil dan kunnen we onderling akkoord komen om u gewoon het nieuwe product op te sturen zonder eerst terug betalen en dat u opnieuw moet betalen op de site (geef dit door in je retour formulier)

  Wie betaalt de verzendkosten van het terugsturen naar Superbusy?

  Retourneren van uw pakket gebeurt op uw eigen kosten, tenzij het retourneren een fabrikant fout of onjuiste levering betreft. Dan nemen wij de retour kostprijs op ons.

  Let wel op:  Retourvoorwaarden

  • Producten moeten in dezelfde staat teruggestuurd worden zoals je ze gekregen hebt. Onbeschadigd, ongedragen en met de labels er nog aan.
  • Uiteraard is het u toegestaan het product te passen maar er mogen geen gebruikssporen aanwezig zijn
  • Producten met de volgende kenmerken worden niet terugbetaald.
   • Gebruikte, bevuilde, gewassen, beschadigde of onvolledige artikelen
   • Artikelen waarvan er een etiket is verwijderd
   • Artikelen die geuren bevatten van parfums of andere (door mogelijks gebruik)
   • Artikelen die op de maat van de klant zijn gemaakt of aangepast
   • Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst van het product.

  Heb ik garantie op mijn aankoop?

  Uiteraard bieden we bij Superbusy enkel spullen aan waar we zelf achterstaan. Zelfs de beste merken maken soms een productiefout. Daarom heb je bij ons steeds een garantie op productiefouten.

  Stuur ons een mailtje met de nodige foto’s en uitleg. Op basis hiervan kunnen we uitmaken of het de moeite loont om je artikel naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij dit op naar het merk en houden we je op de hoogte over het oordeel en de beslissing van de fabrikant.

  Als het een productiefout is laten we je dit weten. Je stuurt je artikel op naar ons en we sturen je een mailtje wanneer je een nieuw exemplaar als dit mogelijk is en ook naar uw wens is of cadeaubon voor deze waarde mag verwachten of geld terug. Verzendingskosten naar het merk zijn dan voor ons. Jij kan er niet aan doen dus hoef je niets te betalen.

  Bedenktijd (zichttermijn) herroepingsplicht en Retourneren

  • Voor alle producten gekocht bij Superbusy heeft u volgens de Belgische wet van de koop op afstand (art7:5BW), de voorlichting en bescherming van de consument, een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
  • Deze periode gaat in op de dag na ontvangstname door u of namens u. Indien de koper na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan Superbusy heeft teruggezonden, is de koop een feit.
  • De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging.
  • Tijdens de bedenktijd verwachten we dat u zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking. Er is geen verzakingsrecht wanneer de producten niet meer in originele, complete, onbeschadigde staat verkeren.
  • Uiteraard is het u toegestaan het product te passen maar er mogen geen gebruikerssporen aanwezig zijn.
  • Wanneer u gebruik wenst te maken van het verzakingsrecht dient u dit binnen de gestelde 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product schriftelijk kenbaar te maken.
  • Aan het afzien van de aankoop is geen betaling van een boete verbonden en dit kan zonder opgave van de redenen.
  • De producten dient u onbeschadigd, (in originele staat en verpakking) uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren. De verzenddatum geldt als controle. Alle meegezonden documentatie, indien garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending, evenals uw bankrekeningnummer.
  • De rechtstreekse kosten voor retourneren vallen ten laste van de koper. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender.
  • Superbusy betaalt u het complete aankoopbedrag inclusief verzendkosten (geen retour) binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van de producten terug.
  • Als blijkt dat de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn ontvangen dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten niet, of niet volledig terugbetaald. Het product blijft in dat geval uw eigendom. Op uw verzoek kan het product ook opnieuw naar u worden verstuurd, mits het betalen van de bijhorende verzendkosten.
  • Uitzonderingen op de gestelde bepalingen zijn de volgende: Wanneer een product speciaal voor u gemaakt of veranderd is heeft u logischerwijs geen recht op het verzakingsrecht van zeven werkdagen. Deze uitzondering geldt ook voor bederfbare producten, cd’s, dvd’s, of andere vergelijkbare producten waarvan de verzegeling (seal) verbroken is of waarvan de verpakking werd geopend. Wanneer een product zichtbaar gedragen is of op andere wijze is beschadigd vervalt uw recht op teruggave van uw betaling.
  • Producten moeten worden teruggestuurd naar het volgend adres:

  Superbusy

  Heestertplaats 2

  8551 Heestert

  Belgium

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Superbusy 5 / 5 - Reviews @ Google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »