• Every week new collection
 • +/- 48h delivery
 • Free delivery > €100

  Suggesties


  Pre-order - Algemene voorwaarden

  Pre-order - Algemene voorwaarden

  Deze algemene voorwaarden ("voorwaarden") zijn van toepassing wanneer u een product vooraf bestelt bij Superbusy, zowel online als telefonisch. Door een pre-order te plaatsen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden, dus lees deze zorgvuldig voordat u een pre-order plaatst en bewaar een kopie of notitie voor uw administratie.

  Een pre-order plaatsen

  Vooraf vrijgegeven bestellingen ("Pre-orders") zijn bestellingen voor producten ("Producten") die nog niet beschikbaar zijn voor algemene verkoop bij Superbusy www.superbusy.be

  Om een ​​reservering te kunnen plaatsen, moet u bepaalde informatie verstrekken, inclusief maar niet beperkt tot uw naam, adres en factuurgegevens. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze informatie correct en up-to-date is. Als we geen nauwkeurige informatie hebben, kunnen we u niet op de hoogte houden.

  Betalingen

  Wanneer u een pre-order plaatst, moet u de volledige prijs vooraf van het product betalen. U kunt uw vooruitbestelling op elk moment annuleren en een volledige terugbetaling van uw vooruitbestellingsbetalingen ontvangen voordat het product is verzonden.

  Pre-orderbetalingen garanderen niet de beschikbaarheid van het Product, maar vertegenwoordigen uw aanbod ("Aanbieding") om het Product te kopen wanneer het algemeen te koop wordt aangeboden. We behouden ons het recht voor om uw aanbieding niet te accepteren en uw aanbieding wordt pas geaccepteerd nadat het vooraf bestelde product is betaald & verzonden.

  Levering

  Waar mogelijk worden bestellingen naar u verzonden of staan ​​ze klaar om zo snel mogelijk af te halen, afhankelijk van beschikbaarheid. Voor sommige gebieden duurt de levering langer.

  De releasedatums kunnen worden gewijzigd. Als gevolg hiervan kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele wijzigingen in releasedata of pre-ordervensters die door ons worden geadverteerd.

  Annulering

  Elke partij kan een reservering op elk moment annuleren, om welke reden dan ook, voordat wij u op de hoogte hebben gebracht dat het product is verzonden ("Bericht van verzending"). Als de annulering plaatsvindt vóór de kennisgeving van verzending, hebt u recht op volledige terugbetaling van uw vooruitbetaling.

  De aankoop van het product is onderhevig aan aanvullende voorwaarden, die in uw orderbevestiging aan u worden meegedeeld voordat u uw aankoop voltooit. Als u iets in onze online winkel koopt, zijn de aankoopvoorwaarden van onze online winkel ook van toepassing.

  We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen. Kijk op onze website voor updates.

  Deze voorwaarden worden beheerst door Belgisch recht. Alle geschillen of procedures vallen onder de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken volgens de Belgische wetgeving.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Superbusy 5 / 5 - Reviews @ Google
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »